Werkplaats


Open werkplaats


Welkom in de werkplaats.
De deur is open gezet om te laten zien wat we doen en wie we zijn. En om onze ideeën en kennis als 'makers' met jullie te delen.


In het werk als vormgever en maker ligt er altijd de uitdaging om met verschillende materialen en technieken te werken. Altijd zoeken naar oplossingen voor het vraagstuk dat voor je neus ligt. Zo is een brede kennis opgebouwd en zijn vaardigheden op uiteenlopende gebieden opgedaan. Vooral in de breedte, wetend dat  indien nodig een specialistisch vakman het werk nog op een veel hoger plan kan tillen. Deze kennis willen we graag delen en overdragen.

Heb je een ontwerpvraag? Wil je begeleiding in de concept of ontwikkelfase? In de uitvoering? Moet er een prototype komen? We helpen je graag met raad en daad. En we proberen alles betaalbaar te houden.

We dagen je uit om zelf ook aan de slag te gaan; een kapot object heeft recht op een tweede leven. Repareren, upgraden... kijk creatief naar de mogelijkheden om het weer te maken of het een nieuwe functie te geven. We geven tips en een aanzet om het zelf op te lossen, of we nemen het uit handen als je er niet uitkomt.
Pieter & makervrienden

.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi, bedankt voor je reaktie.
Zodra ik het bericht gelezen heb zal ik er zo snel mogelijk op reageren.

Pieter